Tervetuloa kahvilaan

Uusi kahvila Lohjantähden kauppakäytävällä tarjoileee päivittäin vaihtuvia sämpylöitä ja keittoja, kahvia unohtamatta. Tervetuloa.

Uusi kahvila Lohjantähteen

Lohjantähti sai Kahvila Mimosan tilalle uuden kahvilan kun Ökan ja Sara Ertek ottivat vetovastuun kauppakäytävän kahvilasta. Kahvilan valikoima laajenee, mutta vanha tuttu peruskahvi on saatavilla, oheen vain tulee myös tummempaa paahtoja, kasvisvaihtoehtoja sekä turkkilaisia makuja.

Lohjantähden Modassa Löytöpäivät

HYVÄT ASIAKKAAMME!Näinä poikkeuksellisina aikoina liikkeessämme panostetaan nyt erityisenpaljon hygieniaan ja siisteyteen jotta voit turvallisin mielin asioida meillä.Tue meitä nyt, niin pystymme palvelemaan teitä jatkossakin.Max 10 asiakasta liikkeessä kerrallaan, liikkeessä myös turvamerkinnät.Voit varata meiltä myös henkilökohtaisen ajan shoppailulle. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä sopiva aika. LOHJANTÄHTIKauppakatu 5-9, Lohja019 315800

Lohjantähti on avoinna normaalisti

Lohjantähti palvelee myös näinä vaikeina aikoina. Erikoiset ajat vaativat erikoista viestintää. Tervetuloa meille ostoksille, kuten ennenkin, mutta toivomme teidän noudattavan muiden asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden varmistamiseksi muutamaa perusasiaa, jotka tavallisestikin on hyvä tietää. 1) YSKI/AIVASTA OIKEIN.Yski/aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai kyynärtaivetta päin.- ÄLÄ YSKI tai AIVASTA muita päin,- ÄLÄ YSKI tai AIVASTA vapaasti huoneilmaan,- ÄLÄ YSKI […]

Lohjantähdessä Tähden Tykitys

Kauppakeskus Lohjantähdessä on kaksi kertaa vuodessa tarjouksia täynnä oleva tapahtuma Tähden tykitys. Tälläkin viikolla koko kauppakeskus on täynnä erilaisia tarjouksia keskiviikosta ja torstaista lauantaihin.