Liikkeet ja palvelut

MUOTI

Lohjantähti on Lohjan muodin keskus ja meiltä löydät useamman alan liikkeen: Kultajousi, Silmäset, Sportia, Vero Moda sekä Moda löytyvät tiloistamme. Lohjantähdestä löydät muotivaatteet ja liikkkumiseen vaatetus niin lapsille, aikuisille kuin vanhemmillekin. Meillä on liikkeissä jatkuvasti erilaisia kampanjoita, joista saa lisätietoa mm. Facebook sivuiltamme sekä tulemalla käymään liikkeissä.

Kultajousi
Silmäset
Vero Moda
Moda
Sportia

KAUNEUS JA HYVINVOINTI

Kauppakeskus Lohjantähti tarjoaa kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita lähinnä 2.kerroksessa, mutta myös Kauppakeskuksen pihalta. Pihalta löytyy Kampaamo Tunne. Sisältä 2.kerroksesta löytyvät Salon Klipsi sekä Lohjan Fysikaalinen hoitolaitos. Tule käymään liikkeissä tai varaa itsellesi aika liikkeiden omilta yhteyssivuilta:

Salon Klipsi
Lohjan Fysikaalinen hoitolaitos
Kampaamo Tunne (erillisessä rakennuksessa)

TAUKOPAIKAT

Koskaan ei saa olla liian kiire, ettei ehdi pysähtyä. Kauppakeskus Lohjantähden katutasosta löydät Kiss Barin, Coffee Boxin kahvilan, R-Kioskin sekä Subwayn ja 2.kerroksesta löydät Sushi Housen. Kauppakeskuksen Taukopaikat tarjoavat pikkusuolaisesta ja -makeasta lähtien vaikka mitä. Subwayssa aina maukkaat subit ja R-kioskilla vaihtuvat tarjoukset ja aamupalat. Yläkerran Sushi Housesta kaupungin parhaat sushit vaikka lounaaksi.

CoffeeBox
R-Kioski
Subway
Sushi House
Kiss Bar Lohja

MUUT PALVELUT

Kauppakeskus Lohjantähdestä löytyy muodin ja kauneuden sekä hyvinvoinnin lisäksi muitakin palveluita. Kauppakeskuksessa toimii mm.  SOL pesula, PasaStar, Pelaamo yms. Siinä missä toiset perheenjäsenet käyvät ostoksilla, toiset voivat viedä vaikka auton pesuun tai puvut pesulaan .

SOL pesula


Liiketilat ja liiketilojen pop-up vuokraukset Vuokraus: susanna.arvela@keva.fi
Lisätietoja: KEVA:n toimitilat
Tutustu vapaisiin liiketiloihin tästä ja ota yhteyttä!